PS. food & lifestyle, slank af op een leuke manier.

Hoe slank je af? Heel simpel. Het PS. food & lifestyle voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten,
en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Waarom kiezen voor PS. food & lifestyle?

Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Dit dieet heeft een andere invalshoek dan vele reguliere diëten.
Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Eiwitten (proteïnen) zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden.

Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger.

Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het proteïnedieet.

Het PS. food & lifestyle dieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest en je geen honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen.

De voordelen:
- makkelijk gewichtsverlies
- goodbye hongergevoel
- behoud van de spiermassa
- tot 85% vetverbranding
- wetenschappelijk onderbouwd
- langdurige resultaten

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides