Sportvasten - It's not a diet, it's a lifestyle.

Make the switch en haal het beste uit jezelf!

Hoe werkt Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

- Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
- Meer energie & een fitter gevoel
- Verbeterde sportresultaten
- Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Wetenschap achter sportvasten

Sportvasten is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd integraal stofwisselingsprogramma. Laat je zelf overtuigen of sportvasten voor jou voor je gezondheid, gewichtsverlies en sportieve prestaties interessant kan zijn. De mens is nog steeds gevormd op basis van zijn oergenen. Hij functioneert het best als perioden van volop eten (welvaart) ook regelmatig afgewisseld worden met sporten en vasten (korte periode van hongersnood). Juist door te switchen tussen voedseloverschot en vasten blijft het lichaam optimaal functioneren. De wetenschappers noemen dit de “feast and famine”. Tijdens vasten worden allerlei stofwisselingsprocessen actief die horen bij een gezondere stofwisseling.

Binnen 10 dagen slanker, fitter en energieker

Dag 1-3 : 30 min. sporten | afbouwen voeding

Dag 3 : Suikers wegtrainen: Je ziet al verschil op de weegschaal

Dag 4-6 : 30 min. sporten | eerste sapvasten dag

Dag 6 : Je lichaam heeft de Switch van suiker naar vetverbranding gemaakt!

Dag 6 : 30 min. sporten | laatste sapvasten dag

Dag 8: Je ontvangt jouw persoonlijke Keep The Switch richtlijnen voor behoud van je resultaten

Dag 7-10 : 30 min. sporten | opbouwen voeding

Dag 10 : Je hebt nu de kickstart gemaakt naar een gezondere lifestyle.


Tijdens Make The Switch neem je elke dag Metabolic Switch in combinatie met visolie, multi vitaminen en CalMagZink suppletie

Voor hen had sportvasten top resultaten!

De coronacrisis: we moeten met zijn allen in ons kot blijven, weg sociale contacten, weg funshopping, weg regelmaat... kortom dé ideale periode om het ánders gezellig te maken... met comfortfood en veel te regelmatig een aperitiefje, met als gevolg de coronakilootjes komen er al gauw bij... en je raakt jezelf helemaal kwijt. Tot ik op de Instagrampagina van Sandrine het "Sportvasten" zag passeren.  Het sprak me direct aan: 10 dagen, gecontroleerde afbouw van de voeding, 3 sapdagen (dit is een mooiere omschrijving voor "vastendagen" ...) en gelukkig ook weer de opbouw van voeding. Dit alles aangevuld met de nodige supplementen.  Ook nog eens gecombineerd met 20 à 30 min sporten per dag.  Doel is je lichaam in ketose (vetverbranding ) te brengen. Dit wordt dagelijks gecontroleerd in de urine.

Vol enthousiasme zijn we gestart.  
Het was best zwaar, vooral de sapdagen... je voelt je algemeen een beetje slap; ik was blij dat ik deze 3 dagen niet moest gaan werken. Het sporten, voor mij was dit 20 min vlotjes ronddraaien op de hometrainer, ging eigenlijk heel goed, zelfs tijdens de sapdagen... ik kreeg er zelfs meer energie van. Naar de opbouwdagen heb ik wel fel uitgekeken. Ik had nooit gedacht dat een eenvoudig slaatje zoooo lekker kon zijn. Hemels!

Tussentijdse evaluatie/aanmoedigingen van Sandrine zorgden er ook nog eens voor dat de eindmeet met glorie werd behaald.  Het resultaat: ik voel mij superenergiek! Ik kan nu veel meer genieten van (gezonde) voeding. 

Er is geen drang meer naar zoet of tussendoortjes én die paar coronakilootjes/centimeters, die ben ik ook terug kwijt. Bedankt Sandrine.

Ik doe dit 2x per jaar aangezien ik toch wel een sportieve Bourgondiër ben. Na een vakantie of een drukke periode is het tijd om mijn “mind en body“ weer op de juiste plaats te zetten en dan is het sportvasten voor mij ideaal.

Het is een 10-daags traject dat je aflegt maar iedere dag is een stap voorruit naar het doel dat je wilt bereiken: fitter, gezonder, sportievere en vooral slanker!

Je voelt je letterlijk smelten van zodra je in de overgang zit van suiker- naar vetverbranding. Het is een speciaal gevoel die je in de komende dagen bergen doet verzetten. Het geeft je letterlijk vleugels.

Iedere keer dat mijn kuur voorbij is zegt mijn man altijd dat ik een ongelooflijk gloed over mij heb en dat ik dat enorm uitstraal wat mij toch stiekem een goed gevoel geeft en denk: 

Yes, I did it again!

Ik kwam 2 jaar geleden voor het eerst in contact met Fittergy. Ik sukkelde al een paar weken met pijn onder mijn heup. Dit bleek een bursitis of slijmbeursontsteking te zijn. De dokter schreef me ontstekingsremmers en rust voor. Aangezien ik veel sport (lopen, hockey, tennis) was vooral de rust geen gemakkelijke opgave.

Ik kwam in contact met iemand die me het advies gaf vooral eens op mijn voeding te letten. Via vrienden die reeds Sportvasten hadden gedaan ging ik de “challenge” aan. Wat me wel wat zorgen baardde, was dat ik elke dag moest sporten terwijl ik toch met die ontsteking zat. Daarenboven stopte ik ook de ontstekingsremmers. Ik begon dus rustig aan maar na 2 dagen verdween de pijn volledig. Het sporten ging weer zoals vroeger en ik voelde me steeds fitter en fitter worden.

Tot op vandaag heb ik geen last of pijn meer gehad. Ik verloor bovenop 4 kg, mooi meegenomen dus! Sindsdien doe ik 2 keer per jaar sportvasten. Niet zozeer voor de kilo’s maar vooral om mijn lichaam eens te “resetten” en een boost geven. Resultaat: massa’s energie en een super goed gevoel!

Conclusie: Sportvasten is een echte aanrader!!!


 

Maak nu meteen een afspraak met Sandrine!

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides