Ice Slim 3

Cryolipolyse, is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Verlies 20 tot 40% vet per sessie (1 à 2 cm per sessie). Deze methode is een perfect alternatief voor liposuctie. 

Wat is Cryolipolyse?

Cryollipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een blijvend resultaat.

Vet verwijderen zonder operatie!

De Ice Slim is een medisch goedgekeurd toestel. Cryolilopyse is ontwikkeld door wetenschappers. Zij ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot de ontwikkeling van een innovatief koelingsproces waarbij de vetcellen onder de huid sterk worden afgekoeld. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

1. Het behandelplan

Tijdens de eerste (gratis) intake bekijke we samen als de methode voor jou geschikt is. De Ice Slim behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Het is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding.
Samen bekijken we welke zones we gaan behandelen en hoeveel sessies er nodig zijn. In principe 2 tot 3. (er moet wel 1 maand tussen elke behandeling)

2. Aanbrengen van de applicator


Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.

3. Koelen van de vetcellen

Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd.

5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 8 weken na je cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 6 maand na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

Voordeel Cryolipolyse:

• Geen herstelperiode

• Geen pijn tijdens de behandeling

• Geen operatie

• Vet komt niet meer terug

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides