free css templates

Getuigenissen.

"Vanessa verloor meer dan 13 kg met Lignavita"

Na alle soorten dieëten te hebben uitgeprobeerd , sommige met succes andere met minder succes , wou ik het nu eens voor eens en altijd aanpakken zonder
jojo effect.

Dus in september ging ik op gesprek bij Sandrine van Food and Fit Drongen . Onmiddellijk voelde ik dat het goed zat. Na een aangename kennismaking stapte ik vol goeie moed met mijn producten buiten. Ik ging volop aan de slag met mijn shakes en groenten, veel groenten. Repen en andere koekjes wou ik nog niet mee starten, aangezien ik een enorme zoetekauw ben.
Benieuwd naar mijn eerste weging, een week later -1.4 kg . Terug een verse lading producten en een pak aan tips mee naar huis.
De weken gingen voorbij en de kilo's vlogen eraf. Ik keek er altijd naar uit om bij Sandrine op bezoek te gaan, wat een topcoach !!!
Na 10 weken was ik 13 kg kwijt en tonnen energie en zelfvertrouwen rijker.
Ik blijf nog wekelijks langs gaan bij Food and Fit, ik kan mijn wekelijks praatje met Sandrine niet missen. Maar ik heb vooral die controle voor mezelf nodig. Tijdens de feestdagen heb ik volop genoten van alles wat op me afkwam. Maar erna onmiddellijk terug de draad opgepikt.
Dus begin januari genoten van de topactie op de startboxen ( orangebox aan -50 procent ).
Nu een week later al weer 1.8 kg kwijt, bye bye feestkilo's.
Bedankt Sandrine van Food and Fit om van mij terug een vrouw vol zelfvertrouwen te maken.
Je noemt me een TOPPER , maar dat ben jij ook voor mij.

Vanessa 

"Krista is super tevreden met E-fit!"

Oefeningen die ik kreeg van Kine lukte niet om alleen thuis te doen. Wegens E- fit heb ik super vorderingen gemaakt en de combinatie met core stability zijn de problemen onder controle 💪 En conditie terug op peil 👍Bedankt voor de super begeleiding op maat !