E-fit Cardio, 20 minuten E-fit training = 1,5 u intens sporten

Heb je weinig tijd? Ben je sportief maar wil je efficiënter trainen? Heb je een druk en gestresseerd leven? Ben je snel buiten adem en wil je er iets aan doen? Heb je last van overtollige kilo’s? … 
Dan kan E-Fit Cardio training iets voor jou zijn!


Wat is E-fit Cardio?

E-fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen. Het E-fit toestel maakt gebruik van 20 e-pads die in een vest, broek, arm- en kuitgordels verspreid zitten. Tijdens het uitvoeren van een trainingsschema op de crosstrainer of roeitoestel sturen de E-pads impulsen naar uw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid. 


In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt van 90 minuten waarbij je slechts 30 tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-fit bereiken spieren die anders nooit getriggerd zouden worden.

De impulsen van E-fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie! Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewone training. Daarnaast verhoog je je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis.


20 minuten E-FIT TRAINING = 1,5 uur INTENS SPORTEN

Bij Food & Fit wordt de cardio training gecombineerd met het trainen op de crosstrainer en een roeiapparaat. (ideaal met interval training)

Resultaat?

- Verhoging spiermassa
- Fit in 20 minuten
- 18x efficiënter dan gewone fitness
- 36 000 spiercontracties in 1 sessie
- 90% spierversteviging (bij gewone trainings is dit slechts 30%)
- Snel resultaat
- Snellere vetverbranding
- Huidversteviging
- Rugversteviging
- Medisch goedgekeurd toestel

"Krista is super tevreden met E-Fit!"

Oefeningen die ik kreeg van Kine lukte niet om alleen thuis te doen. Wegens E- fit heb ik super vorderingen gemaakt en de combinatie met core stability zijn de problemen onder controle 💪 En conditie terug op peil 👍Bedankt voor de super begeleiding op maat !

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides