Nieuw en uniek: ems gecombineerd met infrarood.

Heb je weinig tijd? Ben je geen fan van sporten? Heb je een druk en gestresseerd leven? Kan je om 1 of andere redenen niet sporten? Heb je last van overtollige kilo’s? ... 
Dan kan E-fit Beauty & Slim jou de oplossing bieden in 2 x 25 minuten per week of meer want dit kan alle dagen!

Wat is E-fit?

E-Fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen. Doordat de elektroden in het vest en de broek bewust ter hoogte van de belangrijkste spiergroepen zijn geplaatst (armen, buik, rug, billen en benen), worden deze spieren gelijktijdig, intensief en efficiënt gestimuleerd.

In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt van 90 minuten waarbij je slechts 30 tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-fit bereiken spieren die anders nooit getriggerd zouden worden.

De impulsen van E-fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie!
Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewone training. Daarnaast verhoogt je je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis.
De combinatie met infrarood is dan ook uniek en is zeer aangenaam.

We activeren 6 grote spiergroepen op éénzelfde moment met een doelgericht E.M.S. impulsprogramma. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden.

De zones zijn:
- Biceps/triceps
- Buikspieren
- Onderrug
- Billen
- Quadriceps
- Hamstrings

Resultaten
U krijg een figuur corrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones, zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden gewrichten volledig ontlast.


Ontdek deze zalige en doeltreffende E-Fit Beauty & Slim behandeling!

Werking Thermocare

The ThermoCare werkt met IR-C lange golf infrarood en dringt 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt (deep level therapy tot 3.5cm). Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

De helende werking vertaalt zich in een afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen. De lang golf infrarood energie die dus enkel op deze manier in ons lichaam binnenkomt, stimuleert het immuunsysteem, geeft impulsen aan het cel vernieuwingsproces, biedt een heilzame ondersteuning bij medische klachten en verbetert de bloeddoorstroming zodat we sterk, gezond en energiek blijven.

Voordelen van infrarood:

- Figuurcorrectie
- Maakt het onderhuids bindweefsel strakker
- Activeert de metabolische processen
- Relaxeert de spieren
- Pijnreductie bij reuma, artrose & fybromyalgie
- Intensieve rugversteviging
- Anti-cellulitis

Programma's

Het toestel bevat 15 voorgeprogrammeerde programma's: passieve lichaamsversteviging, lymfedrainage, huidversteviging, anti-cellulitis, relax, pijnreductie, sportmassage, bodyshaping, cardio, fitness, interval trainingen, vetverbranding, ...

Wil je sneller resultaat en centimeterverlies? Dan kan je kiezen om het unieke voedingsplan te combineren met E-fit.

"Jessy verloor meer dan 20 kg met E-fit."

In juni 2018 starte ik met E-fit. Een beetje met gemengde gevoelens.
In 2006 liet ik een maagverkleining doen. Ik kwam van 124 kg naar 72 kg en bleef daar uiteindelijk op staan (ik was niet tevreden). Ik had al heel wat behandelingen geprobeerd om af te vallen en niks deed eigenlijk wat ik echt wou bereiken. Ik keek dus verder op het internet en kwam Food & Fit tegen in Drongen. Ik las het hele E-fit gebeuren en het sprak me wel aan: 2 keer per week 25 min cardio met een pak aan dat me kan doen afslanken en verstevigen. Ik mailde dus direct naar de studio. Nog geen 20 min later kreeg ik al reactie van de uitbaatster (Sandrine) deze was zo motiverend en vriendelijk dat ik niet twijfelde, ik nam de gratis proefbeurt. 3 dagen later kwam ik de studio binnen en kreeg ik direct een goed gevoel!
Ik werd er zo hartelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld.
Sandrine deed de hele uitleg van de E-fit en de voedingsbegeleiding. Na mijn eerste sessie van 25min was ik zo tevreden! Ik begon met de cardio (crosstrainer) en natuurlijk het pak die de impulsen doorgaf. Ik voelde me enorm moe maar voldaan en eigenlijk heel energiek erna! Ik plande direct mijn volgende beurten. We zijn nu 7 maand verder en ik weeg nu 52 kg ik ga 2 of 3 keer per week. Wegens een voetoperatie kon ik helaas even niet meer cardio trainen, maar ook daarvoor was er een oplossing. Passief E-fit je ligt op de bank en het pak doet het werk. Dit is voor mij mijn 25 min ontspanning geworden en toch blijf ik enorm strak, en slank ik verder af zonder mij moe te maken. E-fit is het beste wat er voor mij is. 2 keer per week 25 min komen relaxen en toch strak en slank blijven. Ook is het gewoon super leuk om bij Sandrine te komen! Ik heb niet meer het gevoel dat ik ga sporten maar eerder dat ik bij een vriendin thuis kom.
Ik kan het iedereen aanraden!

Bedankt Sandrine om steeds zo motiverend te zijn als het wat moeilijker gaat!
Dankzij jou blijf ik de kracht hebben om mijn gezonde levensstijl aan te houden.

Jessy

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides