Led therapie

Pak je huidproblemen aan en verbeter tegelijk je algemene huidconditie.

Wat is led-lichttherapie?

LED staat voor Light Emitting Diode. LED’s zijn kleine lampjes die licht afgeven in
verschillende golflengtes. LED kan in het lichaam licht omzetten in celenergie zonder dat er
warmte beschadigingen optreden. De verschillende kleuren hebben allemaal hun eigen
specifieke functie
. LED’s zijn niet onderhevig aan schokken of trillen en hebben een zeer
lange levensduur.

Waarom déesse?

Veel LED maskers, en dan met name die maskers die voor thuisgebruik worden ingezet, hebben een te lage output, waardoor resultaat uitblijft. Het Déesse PRO LED masker heeft maar liefst 770 krachtige LED’s en werkt op het lichtnet. Hierdoor heb je een energiebron die er voor zorgt dat de intensiteit tijdens de behandeling continu is en niet terugloopt. LED-licht heeft wel degelijk effect, maar valt of staat met de hoeveelheid energie die elke LED diode afgeeft aan de huid. Het Déesse PRO LED masker combineert 5 golflengtes en biedt een oplossing voor diverse huidproblemen zoals huidveroudering, acne, grove huidtextuur, pigmentvlekken en roodheid. LED-lichttherapie vernieuwt de huidcellen en zorgt voor een egale huid en huidskleur. De behandeling is pijnloos, niet-invasief en veilig.

Het Déesse PRO LED masker combineert 5 verschillende golflengtes om meerdere processen in de huid te beïnvloeden. Elke kleur licht heeft een eigen functie. Wanneer de geselecteerde kleur de huid binnen dringt zorgt het voor de overdracht van energie naar de cellen. De cellen zetten deze  energie weer om in cellulaire brandstof (ATP) waardoor de cel beter kan functioneren. De cel wordt hierdoor actiever en stimuleert de natuurlijke heling- en verjongingsprocessen van het lichaam.

Blauw Licht 415nm

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend. Ideaal voor de behandeling van huidoneffenheden zoals mee-eters. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne
veroorzaakt vernietigt.

Groen licht 520 nm

Vermindert de productie van melanine en herstelt pigmentvlekken. Verbetert de huidskleur en kalmeert de huid. Zeer effectief bij het bestrijden van roodheid - inclusief rosacea

Geel licht 580 nm

Het geel licht vermindert roodheid, zwelling en inflammatie (ontstekingen) door de circulatie te bevorderen en het immuunsysteem te versterken.

Rood Licht 630nm

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De uidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Ideaal voor de behandeling van huidverslapping en huidveroudering.

Onzichtbaar wit licht 830nm

Dringt tot een diepte van 30-40 mm door. Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd. De verhoogde energie en verbeterde doorbloeding in de diepere huidlaag zorgt voor herstel en extra aanmaak van collageen en elastine.

Resultaten


• Vermindering van fijne rimpels

• Bevordert de collageenproductie

• Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken 

• Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid

• Verbetert huidstevigheid en elasticiteit

• Vermindert hyperpigmentatie

• Bevordert de wondheling

• Bevordert de lokale bloedsomloop

Voordelen


• Minimale warmte

• Geen risico op thermische verbranding of huidschade
• Veilig voor alle huidtypes zonder bijwerking
• Pijnloos
• Kan het hele jaar door toegepast worden
• Zichtbaar resultaat

VEEL GESTELDE VRAGEN


Voor wie is het LED-masker geschikt?

Het LED-masker is geschikt voor elke leeftijd en voor alle huidtypen. De behandeling wordt niet uitgevoerd tijdens de zwanger­schap of bij mensen met epilepsie.


Is het LED-licht veilig?

Het LED-licht is een bewezen veilige behandeltechnologie en beschadigt of bruint uw huid niet. LED-licht bevat geen UV-straling.


Is het licht schadelijk voor mijn ogen?

Het LED-licht van het masker is bewezen ongevaarlijk voor huid en ogen. Tijdens de behandeling voelt u een minimale warmte­sensatie, het licht geeft namelijk een zeer geringe hoeveelheid warmte af. Het licht kan wel als fel ervaren worden. Een speciale eye-pad is beschikbaar om de ogen af te dekken.


Hoe lang duurt een behandeling? 

Het Déesse LED masker heeft een ingebouwde timer voor 20 minuten waarna het masker zichzelf automatisch uitschakelt. U kunt er zelf voor kiezen korter of langer ge­bruik te maken van het masker (tot maximaal 30 minuten).


Wat kan ik van een Déesse LED-behandeling verwachten?

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Herhaald gebruik van het Déesse LED masker versterkt het gewenste effect. De huid zal uiteindelijk gladder en meer gehydrateerd worden. Het is aan te raden om een serie van 12 - 15* (Of meer voor betere en langer aanhoudende resultaten) behandelingen (om de dag) te ondergaan voor het gewenste effect. Daarna kunt u het resultaat onderhouden met 1 tot 2 behandelingen in de week. Direct na de behandeling kunt u make-up aanbrengen en uw dagelijkse activiteiten hervatten. 

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides