Slank, strak en fit in 20 minuten

Wilt u gezond, sportief, fit, atletisch en strak zijn? Dan is E-fit gecombineerd met oefeningen en cardio iets voor jou.
 20 minuten E-fit training en dit slechts 2 maal per week! Ongeacht uw leeftijd, geslacht, gewicht of beroep. E-fitten kan iedereen!

Wat is E-fit?

E-fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen.  Doordat de elektroden in het vest en de broek bewust ter hoogte van de belangrijkste spiergroepen zijn geplaatst (armen, buik, borst, rug, billen en benen en kuiten), worden deze spieren gelijktijdig, intensief en efficiënt gestimuleerd.

In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt van 90 minuten waarbij je slechts 30 tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-Fit bereiken spieren die anders nooit getriggerd zouden worden.

De impulsen van E-Fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie! Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewone training. Daarnaast verhoogt het je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis.

Door de combinatie van de EMS training en de oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht krijgt u 36 000 spiercontracties op 10 grote spiergroepen:

- buikspieren
- borstspieren
- triceps
- biceps
- brede rugspieren
- onderrug
- zitvlak / gluteus
- quadriceps
- hamstrings
- kuiten

In 20 minuten activeren we 90% van de spiervezels, terwijl dit bij een klassieke fitness sessie van 90 minuten slechts 30% is! We activeren even snel de trage als de snelle spiervezels, wat bij een klassieke training niet mogelijk is.


Met de lange diepte-impulsen van het E-fit Abs programma verstevigen we al uw buikspieren.

De verschillende levels met buikspieroefeningen in de abs programma zorgen ervoor dat u snel resultaat boekt om buikspieren doeltreffend te trainen zonder een overbelastinge in de rug te krijgen. Met deze training dragen we ook zorg voor de rugspieren. Goodbye pijnlijke, verzwakte rug!

BodyBuilding, doelgerichte spieropbouw of een sexy atletisch lichaam
U kan met E.M.S. training uw gewenste spiervolume verkrijgen en behouden, zonder extreme inspanningen. De E-fit krachttraining is gelijkaardig aan gewone krachttraining omdat we hier ook focussen op doelgerichte spieropbouw. 

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides