Ballancer, lichaamsmassage en lymfedrainage, detox, anticellulite.

Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt. Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. Herbronnen en relaxen in behandelingen van 20 tot 40 minuten.

Wat is en wat doet de Ballancer?

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen. 

Circulatiesysteem
De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem
De Ballancer masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiënte afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem
De lymfestroom verbetert, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogd, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt versneld. Volgens medische studies worden door de Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren
De Ballancer masseert de spieren. De beweging ontspant de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid 
De Ballancer zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Ballancer
Het is een veilige, snelle behandeling. Eerst is er een kort intake gesprek. Als klant doet u een bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor u een persoonlijk programma ingesteld. Het is zeer aangenaam en ontspannend.
Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

Wat is cellulite?

Dit is een typisch vrouwelijk fenomeen. Door een verschillende hormonenhuishouding en de specifieke structuur van vrouwen, worden de vergrote vetcellen zichtbaar onder de vorm van bulten en deuken (sinaasappelhuid).

Door een falende spierpompwerking ontstaat vaak spataders-varices- waar cellulite zich heeft vastgezet en uitgebreid.

Cellulite wordt bevorderd door o.a. hormonale verandering, zwak bindweefsel, ongezonde levensstijl, te weinig zuurstofaanvoer, slecht lymfeflow, slechte stofwisseling, slechte doorbloeding.


Verschil Ballancer met andere drainage

De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen, -stam) voor beter resultaat!


Voor wie is de ballancer onder andere geschikt?

- Indien u moeilijk afvalt en op het gewicht blijft

- Last heeft van cellulite

- Last heeft van een slechte doorbloeding

- U vocht en afvalstoffen vasthoudt (blokkade in het lymfestelsel)


Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. U verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport. In combinatie met de Cryolipolyse behandelingen voor een betere en snellere afvoer van de gekristalliseerde vetcellen.

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides