free simple site templates

Lignavita, slank af op een leuke manier.

Hoe slank je af? Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten,
en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Waarom kiezen voor Lignavita?

Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

Dit dieet heeft een andere invalshoek dan vele reguliere diëten.
Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Eiwitten (proteïnen) zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden.

Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger.

Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het proteïnedieet.

Het Lignavita dieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest en je geen honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen.

De voordelen:
- makkelijk gewichtsverlies
- goodbye hongergevoel
- behoud van de spiermassa
- tot 85% vetverbranding
- wetenschappelijk onderbouwd
- langdurige resultaten

"Vanessa verloor meer dan 13 kg met Lignavita"

Na alle soorten dieëten te hebben uitgeprobeerd , sommige met succes andere met minder succes , wou ik het nu eens voor eens en altijd aanpakken zonder
jojo effect.

Dus in september ging ik op gesprek bij Sandrine van Food and Fit Drongen . Onmiddellijk voelde ik dat het goed zat. Na een aangename kennismaking stapte ik vol goeie moed met mijn producten buiten. Ik ging volop aan de slag met mijn shakes en groenten, veel groenten. Repen en andere koekjes wou ik nog niet mee starten, aangezien ik een enorme zoetekauw ben.
Benieuwd naar mijn eerste weging, een week later -1.4 kg . Terug een verse lading producten en een pak aan tips mee naar huis.
De weken gingen voorbij en de kilo's vlogen eraf. Ik keek er altijd naar uit om bij Sandrine op bezoek te gaan, wat een topcoach !!!
Na 10 weken was ik 13 kg kwijt en tonnen energie en zelfvertrouwen rijker.
Ik blijf nog wekelijks langs gaan bij Food and Fit, ik kan mijn wekelijks praatje met Sandrine niet missen. Maar ik heb vooral die controle voor mezelf nodig. Tijdens de feestdagen heb ik volop genoten van alles wat op me afkwam. Maar erna onmiddellijk terug de draad opgepikt.
Dus begin januari genoten van de topactie op de startboxen ( orangebox aan -50 procent ).
Nu een week later al weer 1.8 kg kwijt, bey bey feestkilo's.
Bedankt Sandrine van Food and Fit om van mij terug een vrouw vol zelfvertrouwen te maken.
Je noemt me een TOPPER , maar dat ben jij ook voor mij.

Vanessa