De Cryo 4 S Cryolipolyse

De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet worden door 8 pads afgekoeld tot 0˚C. Zo worden de vetcellen aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. De vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Hét alternatief voor liposuctie! 

Hoe verloopt de behandeling?

U ligt op een comfortabele behandelingstafel. Er worden Cryo 4 S-platen op de gewenste lichaamszones aangebracht. Deze Cryo 4 S-platen worden met een stretchband gefixeerd. De koeling start direct en wordt gedurende 50 à 60 minuten behouden.

In de Cryo 4 S-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd (EMS=electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen).
Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. U kan tijdens de behandeling ontspannen blijven liggen en relaxen.

Verwachtingen?

Vermindering van hardnekkige vetkussens. Daarnaast, mag u ook een strakkere huid verwachten. De Cryo 4 S methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode.

Behandeling van buik, heupen, benen, bips, knie en armen.

Hoe werkt cryolipolyse?

De cryolipolyse is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden Celsius. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd. Daarnaast mag u ook een strakkere huid verwachten. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode.

Waarom wordt er gelijktijdig met EMS gewerkt?

In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)
Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren.

Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.
Zoals bij alle bodyshape-methoden, verkrijgt u het beste resultaat wanneer u ook uw voedingspatroon wat aanpast. Wie meer eet dan er door het lichaam verbrand wordt, zal het afgebouwde vet weer terugkrijgen.

Waarom is het effectief te combineren met lymfedrainage?

Het lymfesysteem bouwt bacterien, eiwitten, celstof, ziektekiemen, gifstoffen etc af. Ook de afgestorven vetcellen worden via het lymfesysteem afgevoerd.

Bij een verstoring van het lymfesysteem kan het zijn dat deze stoffen in het weefsel blijven hangen. Bij een goed werkend lymfesysteem werkt de “circulatiepomp” 10-12/min. Bij een stagnerend lymfesysteem is dat meestal minder als 2-3/min.

Door lymfedrainage-behandelingen met de Bodydrain Ballancer, wordt het vloeien van de lymfe geactiveerd tot ongeveer 20/min.
Dus alle afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden door de mechanische pressomassage met de Bodydrain Ballancer. Dat maakt de Cryo behandeling nóg effectiever.

Wie komt er in aanmerking?

Mannen en vrouwen die ondanks een evenwichtige voeding en voldoende fysieke activiteiten vervelende lokale vetophopingen hebben, meestal ter hoogte van de buik, de rug of op de binnenzijde van de armen of dijen. Cryolipolyse is geen behandeling voor obesitaspatiënten.

Maak nu een afspraak.

Sandrine Daskalides